Kuukauden tarjoukset

Devisol 20 mikrog 200 tabl. (sitrus, mustikka ja neutraali)

DeviSol 20 mikrog on Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti!
Raikas imeskelytabletti hajoaa helposti suussa. Makuvaihtoehtoina sitrus, neutraali tai uutuusmaku mustikka! Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Annostus: 1 tabletti päivässä.

200 tabl.

15,90 (norm. 19,03€)

Aco Body Caring Shower Oil 400ml

Hellävarainen suihkuöljy, joka pesee ihon tehokkaasti ja sisältää hoitavia luonnollisia öljyjä, esim. soija- ja auringonkukkaöljyä. Suojaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Kosteuttaa 8 tunnin ajan. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Miedosti hajustettu sekä hajustamaton.

400ml, 27,25€/l

10,90 (norm. 13,29€)

Melarest Extra Vahva 1,9 mg melatoniini (3 erilaista)

Melarest Extra Vahva 1,9 mg valmiste sisältää melatoniinia, ja on tarkoitettu nukahtamisajan lyhentämiseen ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Melarest Extra Vahva sopii sekä satunnaiseen että jatkuvaan käyttöön. 1 tabletti sisältää 1,9 mg melatoniinia. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton tuote. Valmistettu Suomessa.

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, ja se sopii käytettäväksi esim. raskaan iltaliikunnan jälkeen, nuorisolle tai vaihdevuosi-ikäiselle. Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Annostus nukahtamisajan lyhentämiseen: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa.

Annostus aikaerovaikutusten lievittämiseen: 1/2 – 1 tablettia hieman ennen nukkumaanmenoa ensimmäisena matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

100 tabl. / 90 tabl.

21,90 (norm. 25,94€)

Apobase perusvoiteet; lotion, creme ja oily creme 250g

Apobase Lotion on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä kevyt emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Sisältää vain muutamia, tarkoin valittuja ja puhtaita raaka-aineita. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 20%.

Apobase Creme on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 30%.

Apobase Oily Creme on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä kevyt emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Sisältää vain muutamia, tarkoin valittuja ja puhtaita raaka-aineita. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 60%.

 

250g

9,90 (norm. 13,32€)

Minisun Monivitamiini Vahva 120tabl. ja Extra Vahva 90 tabl.

Minisun Monivitamiini Vahva sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Sopii erityisesti aktiivisen ihmisen päivittäiseen käyttöön. Tuote on laktoositon, liivatteeton ja soijaton.

Minisun Extra Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, joka sisältää 16 vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Extra Vahva monivitamiinissa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet kätevästi yhdessä nieltävässä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä reilun annoksen kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä.

Minisun Vahva ja Extra Vahva ovat markkinoiden ainoat monivitamiinit, jotka sisältävät mustikkauutetta.

120 tabl.

18,90 (norm. 23,00€)

Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia, 3 eri makua

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Aikusille ja yli 12-vuotiaille lapsille: Yksi imeskelytabletti joka toinen tunti. Riittävä vuorokausiannos on 8 imeskelytablettia eli 80 mg sinkkiä vuorokaudessa. Jos oireet eivät lievity 10 päivän aikana, ota yhteys lääkäriin. CE-merkitty valmiste.

3 eri makua: anis, veriappelsiini ja uutuusmaku sitruuna-lakritsi.

40 imeskelytabl.

9,90 (norm. 12,13€)

BevitaEye Pro silmätipat 20 x 0,5 ml

BevitaEye Pro on pipeteissä oleva säilöntäaineeton silmätippaliuos. Se soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon.

– BevitaEye Pro kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa.
– Valmiste soveltuu tutkitusti erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa.
– Bevita Eye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua.
– Oireita helpottava vaikutus on tutkitusti pitkäkestoinen.
– Patentoitu koostumus on myös säilöntäaineeton ja fosfaatiton.
– Uudelleensuljettavat pipetit: käyttökelpoisia 12 tunnin ajan avaamisesta

20x0,5ml, 1450,00€/L

14,90 (norm. 17,60€)

Betolvex Strong 1,25mg B12-vitamiini

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi.

Kun haluat varmistaa maksimaalisen tuen muistille ja jaksamiselle, valintasi on Betolvex Strong. Siinä on 1 250 mikrogrammaa B12-vitamiinia. Sen lisäksi siinä on 400 mikrogrammaa jaksamisessa auttavaa foolihappoa sekä B1-, B3-, B6- ja B7-vitamiineja. Pienikokoinen, nieltävä tabletti. Ravintolisä.

90 tabl.

23,90 (norm. 30,26€)

Avène Soothing Eye Contour Cream 10 ml

Avène Soothing Eye Contour Cream on hajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle ja jopa ärtyneelle silmänympärysiholle. Voide sopii hyvin myös atooppisesta ihottumasta kärsiville, sillä se lievittää tehokkaasti kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmänympäryksillä ja luomilla. Kevyehkö, hyvin imeytyvä koostumus. HAJUSTEETON. Tuotteella on Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

10 ml

19,90 (norm. 23,22€)

Priorin Extra 180 kaps.

Priorin Extra vaikuttaa ravitsevasti hiusjuuriin, auttaa hiuksia uuteen kasvuun ja estää niiden ohenemista.
Priorin Extraan on lisätty biotiinia, pantoteenihappoa, hirssiuutetta ja L-kysteiiniä.

Sen sisältämää biotiinia nimitetään myös H-vitamiiniksi tai ihovitamiiniksi, koska se on elintärkeä hiusten ja ihon terveyden säilyttämisessä. Pantoteenihappo on B-ryhmän vitamiini. Hirssiuute on peräisin yhdestä vanhimmista viljelykasveista maailmassa. Se sisältää useita rasvahappoja kuten öljyhappoa ja linolihappoa sekä runsaasti kivennäisaineita. Kysteiini on rikkipitoinen aminohappo, joka on hiusten ja kynsien muodostumiselle tärkeän keratiinin rakenneosa.

Priorin Extraa pitäisi käyttää vähintään 3 kuukautta ja paras tulos ilmenee 6 kuukauden käytön jälkeen. Sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Laktoositon.

180 kaps.

79,00 (norm. 99,90€)

Multivita Omegalive Strong 100 kaps.

Multivita Omegalive Strong -kalaöljykapselit sisältävät vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja; 1000 mg kalaöljyä, josta 665 mg omega-3 (E-EPA 320 mg, E-DHA 230 mg).

Annos 1-2 kapselia päivässä. Soikea kapseli on helppo niellä. Ei suositella henkilöille, joiden veren hyytyminen on heikentynyt.

100 kaps., 0,19€/kpl

19,90 (norm. 22,68€)

Rela Tabs 30 purutabl.

Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri  Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu mansikalle, sitruunalle tai uutuutena raikas omena. Sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Annostus:
1 purutabletti päivässä.

30 purutabl.

12,90 (norm. 14,97€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA