Kuukauden tarjoukset

Devisol Strong D-vitamiini 50 mikrog 200 purutablettia, 3 eri makua

Devisol Strong – Hyvin imeytyvä D3-vitamiini

Raikkaasti sitrukselta maistuva DeviSol Strong sisältää 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. 50 mikrogramman vahvuus sopii erityisesti todetun matalan D-vitamiinitason nostoon. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Helposti suussa hajoavan tabletin voi joko imeskellä, pureskella tai antaa hitaasti liueta suussa. Laktoositon (maidoton), gluteenito, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää 50 mikrog* D3-vitamiinia. *1000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Valittavana 3 eri makua; sitrus, mustikka tai neutraali.

200 tabl

21,90 (norm. 27,09€)

Multivita Plus 200 tabl.

Monivitamiini -ja hivenainevalmiste aikuisille. Monipuolinen vitamiini- ja kivennäisainekoostumus perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Yksi pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti. sisältää jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta. Valmisteeseen on lisätty mm. näkökyvylle ja iholle tärkeää A-vitamiinia, foolihappoa ja lihaksille ja hermostolle tärkeää magnesiumia. Sisältää myös C- ja D3-vitamiinia. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

200 tabl.

20,90 (norm. 24,86€)

Naso ja Naso Fresh seesamiöljy ratiopharm nenäsumute 10 ml

Seesamiöljyä sisältävä suihke kuiville nenän limakalvoille. Naso ja Naso Fresh seesamiöljy ratiopharm nenäsuihke kosteuttaa ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. Naso Fresh sisältää seesamiöljyn lisäksi raikasta eukalyptusöljyä. Säilöntäaineeton tukituote flunssan yhteydessä. Sopii myös lapsille 2-vuodesta ylöspäin.

10ml

8,90 (norm. 10,81€)

Betolvex Strong 1,25 mg 90 kaps. TAI Betolvex B12-vitamiini 1 mg 150 tabl.

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi.

  • Vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste
  • Edistää hermoston normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Ei sisällä maku –tai makeutusaineita

Betolvex B12-vitamiini 1 mg sopii ruokavalion tueksi B12-vitamiinin riittävän saannin turvaamiseen.

  • Päivittäinen B12-vitamiini muistin tueksi
  • Nieltävä, pienikokoinen tabletti
  • Ei sisällä maku -tai makeutusaineita

90 kaps/ 150 tabl.

23,90 (norm. 30,26€)

Ophtim Eye Hydra ja Forte 20×0,5ml -silmätipat

* Ophtim Eye® Hydra on steriili, säilöntäaineeton silmätippavalmiste, joka sisältää 0,2% natriumhyaluronaattia.. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä, kosteutta sitovia ja viskoelastisia ominaisuuksia, jotka parantavat kyynelkalvon tasapainoa ja pitävät silmän pinnan mielyttävän kosteana.

* Ophtim Eye® Forte on steriili, säilöntäaineeton silmätippavalmiste, joka sisältää 0,4% natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatin ominaisuudet saavat silmän pinnan tuntumaan miellyttävän tuntuisena: kosteana, liukkaana ja suojattuna.

Hyaluronihapon kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet lievittävät ulkoisten tekijöiden kuten:

  • tuulen, auringon, kuivan sisäilman, ilmastoinnin, lämmityksen
  • pitkään kestäneen tietokoneen käytön, silmäleikkauksen, sidekalvontulehduksen tai piilolinssien käytön aiheuttamaa ärsytystä, kuivuutta, kirvelyä tai roskan tunnetta silmässä.

Pipetin voi sulkea uudelleen ja liuos tulee käyttää 12 tunnin sisällä pipetin ensimmäisestä avaamisesta.

Muiden valmisteiden samanaikainen käyttö:
Pidä vähintään 30 minuutin tauko Ophtim Eye® Forte silmätippojen laiton jälkeen ennen kuin tiputat jotakin muuta silmätippavalmistetta silmääsi.

20X0,5ml

11,90 (norm. 14,38€)

Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia, 3 eri makua

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Aikusille ja yli 12-vuotiaille lapsille: Yksi imeskelytabletti joka toinen tunti. Riittävä vuorokausiannos on 8 imeskelytablettia eli 80 mg sinkkiä vuorokaudessa. Jos oireet eivät lievity 10 päivän aikana, ota yhteys lääkäriin. CE-merkitty valmiste.

3 eri makua: veriappelsiini, sitruuna-lakritsi ja uutuusmaku mustaherukka.

40 imeskelytabl.

9,90 (norm. 12,25€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA