Kuukauden tarjoukset

 

Bevitaeye-silmätipat 20×0,5ml

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatin voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet lievittävät silmien kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. BevitaEye silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja ne soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Käyttöohje
Pakkaus sisältää 20 uudelleensuljettavaa pipettiä. Avatun pipetin sisältö on käytettävä 12 tunnin kuluessa pipetin avaamisesta. 1 tippa silmään tarpeen mukaan useitakin kertoja päivässä.

20x0,5ml

12,90 (norm. 14,67€)

Diasporal magnesium 400 extra juoma tai direkt, 20 annospussia

Vahva magnesiumvalmiste lihasten hyvinvointiin. Magnesium auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium on hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa.

20 pss

14,90 (norm. 17,07)

Avene Sport fluid SPF 50+, 100ml

Avène Sport fluid 50+ on erittäin veden- ja hikoilunkestävä. Kehitetty suojaamaan auringolta erityisesti erilaisten urheilusuoritusten aikana. Sopii erinomaisesti aktiivisille naisille ja miehille. Koostumus on ohut, virkistävä, lähes öljytön eikä tahraa. Kevyesti hajustettu.

100ml

21,90 (norm. 27,08€)

Calsorin 500 mg + D3 20mikrog. 100 nieltävä tabletti

Kalsiumin ja lisääntyneeseen D-vitamiinin tarpeeseen. Riittävä kalsiumin saanti auttaa varmistamaan, että luustosi pysyy kunnossa. D-vitamiini huolehtii, että kalsium myös imeytyy elimistöön.

100 tabl.

16,90 (norm. 19,80)

MELAREST MELATONIINI EXTRA VAHVA 1,9 MG, 60+15 KPL tabl

Suussa hajoava, salmiakki-lakritsin tai mansikan makuinen melatoniinivalmiste. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Vaikutus saavutetaan nukahtamisajan lyhentymiseen 1 mg:n ja aikaeron vaikutuksiin vähintään 0,5 mg:n melatoniiniannoksella lähellä nukkumaan menoaikaa. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

60+15tabl.

17,90 (norm. 20,96€)

ACO FACE anti-age tuotteet, 4 erilaista

Ikääntyminen näkyy ihossa. Se muuttuu ajan myötä kuivemmaksi ja herkemmäksi ulkoisille rasituksille. Monien mielestä iho muuttuu myös hauraammaksi ja sitä kautta herkemmäksi ulkoisille rasituksille, kuten puhdistukselle ja saasteille. Aco face anti-age -tuotelinjasta kosteuttavat ja ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevät voiteet aikuisen ihon tarpeisiin.

15ml / 50ml

12,90 (norm. 15,50-16,50€)

Fiilus Arkeen -maitohappobakteeri 30 kpl

Maitohappobakteerivalmiste kaikenikäisille. Yksi purutabletti sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis –bifidobakteereita.

Fiilus Arkeen C+Zn purutabletti sisältää myös 20 mg C-vitamiinia ja 5 mg sinkkiä, jotka tukevat vastustuskykyä.

30 kpl

11,90 (norm. 13,80€)

Avene sunsimed aurinkovoide 80ml

Avène Sunsimed on erittäin korkean suojakertoimen aurinkovoide, joka on kehitetty erityisesti valoherkälle iholle. Ennaltaehkäisee ihosyöpää( paitsi melanoomaa) ja ihosyövän esiasteita eli atiinisia keratooseja (aurinkokeratooseja) ja auringonvalon aiheuttamaa ihon ikääntymistä. Ehkäisee myös auringonvalon aiheuttamia DNA-vaurioita ja UVB ja UVA-säteilyn sekä näkyvän ja infrapunavalon aiheuttamaa oksidatiivista stressiä. Koostumuksensa ansiosta Sunsimed tuntuu iholla miellyttävältä, se imeytyy nopeasti ja jättää ihon mattapintaiseksi. Tuote on täysin hajusteeton. Tuotteella on CE-merkintä.

16,90 (norm. 21,60€)

Priorin Extra 180 kaps.

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Priorin Extra soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

 

180 kaps., 0,47€/kpl

79,00 (norm. 99,90€)

CERAVE HYDRATING CLEANSER 473ml

Koko perheen kosteuttava puhdistustuote normaalille ja kuivalle iholle, kasvoille ja vartalolle. CeraVe Hydrating Cleanser puhdistaa ja kosteuttaa häiritsemättä kasvojen ja vartalon ihon suojamuuria. Sisältää tärkeitä keramideja sekä kosteuttavaa glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Keramidit ovat osa ihon luonnollista rakennetta. Ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty tuote, joka kosteuttaa, vahvistaa ihon suojamuuria sekä tukee ihon pintakerroksen uudistumista. Saippuaton puhdistusvoide sopii erityisesti kutisevalle ja ärsyyntyneelle iholle. Sopii sekä lapsille että aikuisille. Ei tuki ihohuokosia. Hajusteeton.

473ml

10,90€ (norm. 12,90€)

Betolvex 1 mg B12-vitamiini 150 tabl.

Betolvex B12-vitamiinitabletti on tarkoitettu päivittäiseen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen. B12-vitamiini ylläpitää hermoston normaaleja toimintoja ja normaaleja psykologisia toimintoja.

150 tabl.

23,90 (norm. 29,78€)

Avene B-Protect SPF 50, 30ml

Avène B-Protect on ihon sävyä tasoittava aurinkosuoja, joka antaa luonnollisen hehkun iholle ja jättää kauniin lopputuloksen. Kehitetty suojaamaan auringolta ja erityisesti ilmansaasteilta. Täysin uudenlainen moderni, kevyt maitomainen koostumus, joka ei tahraa. Kevyesti hajustettu.

30ml

12,90 (norm. 16,11€)

Nasolin A-vitamin -nenäsuihke 10ml

Nasolin A-vitamin on kosteuttava ja hoitava öljypohjainen nenäsuihke kuivan ja karstaisen nenän hoitoon. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sopii yli yksivuotiaille. Nasolin A-vitamin nenäsuihke on pitkäaikaisesti vaikuttava lääkkeetön CE-merkitty valmiste. Tuotteen sisältämä A-vitamiini edistää nenän limakalvon uusiutumista ja tervehtymistä. Nasolin A-vitamin on säilöntäaineeton ja se on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

10ml

7,90 (norm. 9,00€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA