Kuukauden tarjoukset

Beko Strong B12 + foolihappo + B6 150 tabl. (2 erilaista)

Beko Strong B12 + foolihappo + B6 on vahva B12-vitamiinivalmiste muistin, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. Valmiste sisältää B12-vitamiinia, joka edistää normaaleja psykologisia toimintoja, ja lisäksi foolihappoa ja B6-vitamiinia. B12-vitamiinin tarve voi kasvaa mm. ikääntyvillä, vegaaneilla sekä henkilöillä, jotka kärsivät suoliston alueen imeytymishäiriöistä.

Annostus: aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa nesteen kera.

Laktoositon ja maidoton, hiivaton, gluteeniton ja sokeriton valmiste. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

150 tabl.

27,90 (norm. 32,90€)

Melarest Extra Vahva 1,9 mg melatoniini (3 erilaista)

Melarest Extra Vahva 1,9 mg valmiste sisältää melatoniinia, ja on tarkoitettu nukahtamisajan lyhentämiseen ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Melarest Extra Vahva sopii sekä satunnaiseen että jatkuvaan käyttöön. 1 tabletti sisältää 1,9 mg melatoniinia. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivatteeton tuote. Valmistettu Suomessa.

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, ja se sopii käytettäväksi esim. raskaan iltaliikunnan jälkeen, nuorisolle tai vaihdevuosi-ikäiselle. Melatoniini auttaa myös lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Annostus nukahtamisajan lyhentämiseen: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa.

Annostus aikaerovaikutusten lievittämiseen: 1/2 – 1 tablettia hieman ennen nukkumaanmenoa ensimmäisena matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

100 tabl. / 90 tabl.

21,90 (norm. 25,94€)

Fiilus Arkeen 30 kpl (4 eri makua)

Fiilus Arkeen sisältää kahta maailman tutkituinta maitohappobakteeria (Bifidobacterium lactis ja Lactobacillus rhamnosus GG). Fiilus Arkeen mansikka sopii koko perheelle.

Annostus: 1 purutabletti päivässä. 1 purutabletti sisältää 1 miljardia Bifidobacterium lactis ja 1 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria.

Laktoositon, gluteeniton ja maidoton valmiste. Makeutettu isomaltitolilla, mannitolilla, ksylitolilla ja sukraloosilla.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

30 kpl

11,90 (norm. 13,90€)

Omega7-tyrniöljykapseli 90 kpl.

Limakalvot ja iho ovat olennaiset elimistösi vastustuskyvyn kannalta, joten niistä kannattaa pitää huolta. Korkealaatuinen Omega7-valmisteemme auttaa sinua voimaan hyvin sisältämiensä rasvahappojen, kasvisteroleiden ja antioksidanttien avulla. Suomen suosituin Omega7-valmiste nojaa vahvaan tutkimusnäyttöön.

Tuotteen sisältämä SBA24-kaksoistyrniöly on maailman tutkituin tyrniöljy, jota on vain bertil’s healthin markkinoimissa Omega7-tuotteissa.

90 kpl

33,90 (norm. 39,90€)

Minisun Pehmokonna D3-vitamiini 10 mikrog. (2 eri makua)

Minisun Pehmokonna D3-vitamiini 10 mikrogrammaa on pehmeä pureskeltava kilpikonnan muotoinen D3-vitamiinivalmiste. D-vitamiini edistää luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Appelsiinin tai omenan makuinen. Sisältää luontaista makeutusainetta.

Vuorokausiannos (1kpl) sisältää D3-vitamiinia 10 mikrogrammaa (200 % päivittäisen saannin vertailuarvosta)

Nyt Pehmokonnan ostajalle Minisun Junior C-vitamiini 80 tabl. kaupan päälle! (arvo 10,40€)

120 kpl.

16,90 (norm. 19,90€)

Decubal Clinic Cream 250g

Decubal Clinic Cream on klassinen Decubal-voide, joka kosteuttaa, suojaa ja pehmentää kuivaa ihoa. Voidepohjana erikoispuhdistettu lanoliini. Sen ihoa kosteuttava vaikutus on pitkäaikainen, koska lanoliini muodostaa ihon pintaan vettä varastoivan emulgaation. Sisältää dimetikonia, joka nopeuttaa voiteen imeytymistä ihoon ja hidastaa kosteuden haihtumista iholta. Sopii myös parabeeni-allergikoille. pH 4,5. Rasvapitoisuus: 38%.

Suositellaan kuivan ja vaativan ihon päivittäiseen hoitoon koko keholle, käsivoiteeksi ja kynsinauhojen hoitoon, jalkavoiteeksi, pikkulapsille vaippa-alueen ihon hoitoon, naisille raskausarpien ehkäisyyn ja imetysaikana rintojen hoitoon, ikääntyville ihon kosteustasapainon ylläpitoon, psoriaatikoille valohoidon ja steroidihoidon yhteydessä sekä atooppiselle iholle, ihottumien ja psoriasiksen perushoitoon.

250g

10,90 (norm. 13,90€)

Minisun D-vitamiini 20 mikrog. 200 tabl (4 eri makua)

Minisun 20 µg D-vitamiini. Yksi tabletti sisältää 20 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Tabletti on hyvänmakuinen ja sen voi joko imeskellä, niellä tai pureskella. Laktoositon ja gluteeniton. Makeutusaineina on kätetty ksylitolia ja sorbitolia. Makuvaihtioehtoina sitrus, villivadelma, metsämansikka ja uutusmaku kola.

Annostus: 1 tabletti päivässä.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

200 tabl.

14,90 (norm. 18,48€)

Wartner syylä- tai känsäkynä

* Wartner syyläkynä on tutkitusti tehokas lääketekninen tuote, joka poistaa käsi- ja jalkasyylät. Wartner syyläkynä sisältää 40 % TCA-geeliä (trikloorihappo), jossa on korkea happopitoisuus ja joka poistaa syylät vain muutamassa viikossa. Hoitokynän avulla vaikuttava aine saadaan annosteltua täsmällisesti syylän päälle.

Syyläkynää voi käyttää aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille.

* Wartner känsäkynä on tutkitusti tehokas lääketekninen tuote, joka poistaa känsät ja kovettumat iholta. Wartner känsäkynä sisältää 20 % TCA-geeliä (trikloorihappo), jossa on korkea happopitoisuus ja joka poistaa känsän tai kovettuman vain muutamassa viikossa. Hoitokynän avulla vaikuttava aine saadaan annosteltua täsmällisesti känsän tai kovettuman päälle.

Känsäkynää voi käyttää aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille.

1,5ml tai 4ml

16,90 (norm. 21,28 - 24,52€)

Nasolin A-vitamin 10ml (3 erilaista)

Suomalainen Nasolin A-vitamin nenäsuihke hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa nenää. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sisältää A- ja E-vitamiinia, seesamiöljyä ja piidioksidia, jotka yhdessä. Henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu Nasolin A-vitamin sopii sekä aikuisille että yli 2-vuotiaille lapsille.

  • kosteuttavat ja hoitavat nenän kuivia limakalvoja
  • edistävät nenän pintakerroksen uusiutumista ja tervehtymistä
  • vaikuttavat pitkäkestoisesti nenän limakalvoilla.

10ml

9,00 (norm. 10,35€)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 kpl

Hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia nieltävänä tai pureskeltavana, hedelmäisen greipin tai lime-sitruunan makuisena tablettina. Yhdessä tabletissa on 150 mg magnesiumia sitraattimuodossa sekä 2mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia.

90 tabl.

13,90 (norm. 15,73€)

Priorin Extra 180 kaps.

Priorin Extra vaikuttaa ravitsevasti hiusjuuriin, auttaa hiuksia uuteen kasvuun ja estää niiden ohenemista.
Priorin Extraan on lisätty biotiinia, pantoteenihappoa, hirssiuutetta ja L-kysteiiniä.

Sen sisältämää biotiinia nimitetään myös H-vitamiiniksi tai ihovitamiiniksi, koska se on elintärkeä hiusten ja ihon terveyden säilyttämisessä. Pantoteenihappo on B-ryhmän vitamiini. Hirssiuute on peräisin yhdestä vanhimmista viljelykasveista maailmassa. Se sisältää useita rasvahappoja kuten öljyhappoa ja linolihappoa sekä runsaasti kivennäisaineita. Kysteiini on rikkipitoinen aminohappo, joka on hiusten ja kynsien muodostumiselle tärkeän keratiinin rakenneosa.

Priorin Extraa pitäisi käyttää vähintään 3 kuukautta ja paras tulos ilmenee 6 kuukauden käytön jälkeen. Sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Laktoositon.

180 kaps.

79,00 (norm. 99,90€)

Ophtim Eye Hydra ja Forte 20×0,5ml -silmätipat

Säilöntäaineeton, natriumhyaluronaattia sisältävä tippa kuivien silmien kostuttamiseen. Uudelleensuljettavat pipetit (1 pipetti päivässä riittää), avattua pipettiä voi käyttää 12 h ajan. Sopii piilolinssien kanssa.

20X0,5ml

11,90 (norm. 14,38€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA