Kuukauden tarjoukset

Minisun Monivitamiini Vahva 120tabl. ja Extra Vahva 90 tabl.

Minisun Monivitamiini Vahva sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Sopii erityisesti aktiivisen ihmisen päivittäiseen käyttöön. Tuote on laktoositon, liivatteeton ja soijaton.

Minisun Extra Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, joka sisältää 16 vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Extra Vahva monivitamiinissa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet kätevästi yhdessä nieltävässä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä reilun annoksen kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä.

Minisun Vahva ja Extra Vahva ovat markkinoiden ainoat monivitamiinit, jotka sisältävät mustikkauutetta.

120 / 90 tabl.

19,90 (norm. 23,00€)

Physiomer -nenähuuhtelutuotteet, 3 erilaista

Physiomer tarjoaa helpon ja miellyttävän keinon hoitaa erilaisia nenävaivoja, kuten tukkoista, kutiavaa tai valuvaa nenää. Physiomer sisältää vain puhdasta mineraalirikasta merivettä ja sitä voi siksi käyttää päivittäin, niin aikuiset kuin lapsetkin. Physiomer puhdistaa hellävaraisesti nenän hengitystiet ja ehkäisee tulehduksia ja jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa.

3 erilaista tuotetta:

  • Baby mist – pienille vauvoille
  • Normal jet & spray – 2 suutinta eri tarpeisiin
  • Strong jet – voimakas suihku (esim.krooniseen tarpeeseen)

115ml/135ml/210ml

11,90 (norm. 14,90€)

Membrasin Vaginal Vitality Cream 30ml

Kotimainen kolmitehoinen voide intiimialueiden ja emättimen kuivuusoireisiin. Membrasin Vaginal Vitality Cream -voiteen sisältämä tyrniöljy eheyttää lipidikerrosta, maitohappo tasapainottaa pH:n ja hyaluronihappo sitoo kosteutta. Limakalvojen kuivuutta aiheuttavat monet syyt, kuten stressi, elimistöä kuivattavat lääkkeet, imetys ja hormonimuutokset vaihdevuosi-iässä. Voide sopii käytettäväksi yhdessä Membrasin Vitality Pearls -tyrniöljykapseleiden kanssa. Pakkaus sisältää asettimen. Kliinisesti osoitettu teho. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Hormoniton ja hajusteeton.

30 ml, 500 €/l

14,90 (norm. 17,79)

Betolvex Strong 1,25mg B12-vitamiini

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi.

Kun haluat varmistaa maksimaalisen tuen muistille ja jaksamiselle, valintasi on Betolvex Strong. Siinä on 1 250 mikrogrammaa B12-vitamiinia. Sen lisäksi siinä on 400 mikrogrammaa jaksamisessa auttavaa foolihappoa sekä B1-, B3-, B6- ja B7-vitamiineja. Pienikokoinen, nieltävä tabletti. Ravintolisä.

90 tabl.

23,90 (norm. 30,26€)

I3.1 RATIOPHARM KAPS 30 KPL

Maitohappobakteerivalmiste päivittäiseen käyttöön koko perheelle. i3.1 ratiopharm sisältää yhdistelmän tarkoin valittuja maitohappobakteerikantoja. Kapselit sisältävät tutkittuja Pediococcus acidilactici, Lactobacillus plantarum ja Lactobacillus plantarum -maitohappobakteerikantoja. Valmiste sopii myös erityisruokavaliota noudattaville, mm. laktoosi-intorelantikoille, vegaaneille, kasvis- tai FODMAP-ruokavaliota noudattaville. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

30 kaps.

21,90 (norm. 27,50€)

Nasolin A-vitamin 10ml (3 erilaista)

Suomalainen Nasolin A-vitamin nenäsuihke hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa nenää. Nasolin A-vitamin nenäsuihke sisältää A- ja E-vitamiinia, seesamiöljyä ja piidioksidia, jotka yhdessä. Henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu Nasolin A-vitamin sopii sekä aikuisille että yli 2-vuotiaille lapsille.

  • kosteuttavat ja hoitavat nenän kuivia limakalvoja
  • edistävät nenän pintakerroksen uusiutumista ja tervehtymistä
  • vaikuttavat pitkäkestoisesti nenän limakalvoilla.

10ml

9,00 (norm. 10,35€)

Melatoniini Orion 1,9 mg (3 erilaista)

Melatoniini Orion on melatoniinituote, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniini Orion ei aiheuta tokkuraisuutta eikä riippuvuutta.

Tarjoukseen kuuluvat:
– Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava tabletti 100 kpl
– Melatoniini Orion 1,9 mg nieltävä tabletti  100 kpl
– Melatoniini Orion 1,9 mg pitkävaikutteinen tabletti 90 kpl

Annostus:
Nukahtamisajan lyhentämiseen 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen klo 24.

90 - 100 kpl

22,90 (norm. 26,78€)

Fiilus Arkeen 30 kpl (4 eri makua)

Fiilus Arkeen sisältää kahta maailman tutkituinta maitohappobakteeria (Bifidobacterium lactis ja Lactobacillus rhamnosus GG). Fiilus Arkeen -tuotesarja sopii koko perheelle.

Annostus: 1 purutabletti päivässä. 1 purutabletti sisältää 1 miljardia Bifidobacterium lactis ja 1 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria.

Laktoositon, gluteeniton ja maidoton valmiste. Makeutettu isomaltitolilla, mannitolilla, ksylitolilla ja sukraloosilla.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

30 kpl

11,90 (norm. 13,90€)

BevitaEye tai BevitaEye Pro silmätipat 20 x 0,5 ml

Kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmätipat kuiville silmille. BevitaEye on ihanteellinen päätetyötekijöille, ikääntyneille ja silmien kuivuuden oireista (roskan tunne, punoitus, silmien vuotaminen, polttava tunne) kärsiville. Valmiste sisältää natriumhyaluronaattia, joka lievittää ympäristötekijöistä, ilmastosta tai piilolinssien käytöstä johtuvaa silmien kuivuutta. Bevita eye lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti. Säilöntäaineeton.

20x0,5ml, 1450,00€/L

11,90€/12,90 (norm. 13,92-15,42€)

Priorin Extra 180 kaps.

Priorin Extra vaikuttaa ravitsevasti hiusjuuriin, auttaa hiuksia uuteen kasvuun ja estää niiden ohenemista.
Priorin Extraan on lisätty biotiinia, pantoteenihappoa, hirssiuutetta ja L-kysteiiniä.

Sen sisältämää biotiinia nimitetään myös H-vitamiiniksi tai ihovitamiiniksi, koska se on elintärkeä hiusten ja ihon terveyden säilyttämisessä. Pantoteenihappo on B-ryhmän vitamiini. Hirssiuute on peräisin yhdestä vanhimmista viljelykasveista maailmassa. Se sisältää useita rasvahappoja kuten öljyhappoa ja linolihappoa sekä runsaasti kivennäisaineita. Kysteiini on rikkipitoinen aminohappo, joka on hiusten ja kynsien muodostumiselle tärkeän keratiinin rakenneosa.

Priorin Extraa pitäisi käyttää vähintään 3 kuukautta ja paras tulos ilmenee 6 kuukauden käytön jälkeen. Sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Laktoositon.

180 kaps.

79,00 (norm. 99,90€)

Iiris silmätipat, 10ml pullo

Iiris tipat voitelevat, kosteuttavat ja korjaavat silmän pintaa tehokkaasti. Tuote sopii käytettäväksi myös piilolinssien kanssa ja taittovirhekirurgian jälkitiloissa. Ulkoiset tekijät, kuten ilmastointi, tuuli ja uiminen kuivattavat silmiä, jolloin Iiris tipat tasapainottavat silmän kosteustasapainoa.

10ml

13,90 (norm. 15,23)

Devisol 20 mikrog 200 tabl. (sitrus, mustikka ja neutraali)

DeviSol 20 mikrog on Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti!
Raikas imeskelytabletti hajoaa helposti suussa. Makuvaihtoehtoina sitrus, neutraali tai uutuusmaku mustikka! Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Annostus: 1 tabletti päivässä.

200 tabl.

14,90 (norm. 19,03€)

Multivita Forte monivitamiini 120 tabl.

Multivita Forte on erityisesti ikääntyville kehitetty monivitamiini- ja hivenainevalmiste, mutta koostumus sopii hyvin myös nuoremmille aikuisille, joilla on lisääntynyt vitamiinien ja hivenaineiden tarve. Yksi tabletti sisältää mm. 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia, runsaasti foolihappoa sekä arvokkaina tehoaineina ubikinonia ja inkivääriä. Ei sisällä jodia. Suomessa valmistettu. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, maidoton, sokeriton. Ei sisällä soijaa. Verenohennuslääkkeitä käyttävän on hyvä neuvotella käytöstä hoitavan lääkärin kanssa.

Käyttötarkoitus:
 Vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saannin varmistaminen.
Multivita Forte sisältää monipuolisen vitamiini -ja kivennäisainekoostumuksen lisäksi ubiqinon Q10:ntä sekä inkivääriuutetta.

120 tabl.

19,90 (norm. 26,23€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA