Kuukauden tarjoukset

 

Aco Pure Glow -ihonhoitosarja -20%

Aco Pure Glow – ihonhoitosarja, joka estää epäpuhtauksia kuivattamatta, vähentää ryppyjä ja antaa iholle luonnollista hehkua. Tasapainoa ja hehkua aikuiselle sekaiholle.

Aktiiviset ainesosat:

  • c-vitamiini
  • hyaluronihappo
  • sarkosiini

-20 % (norm. 15,89-18,90€)

Bethover Strong B12 120 tabl. tai Bethover B12 + foolihappo 150 tabl.

Vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste mansikanmakuisena purutablettina varmistamaan maksimaalisen tuen muistille ja jaksamiselle. Tuote sisältää monipuolisen valikoiman B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia ja foolihappoa. Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Sopii vegaaniseen ruokavalioon.

 

120 tabl. / 150 tabl.

27,50 (norm. 31,40€)

Aqualan L 200g (summer edition)

Aqualan L on kosteuttava, monikäyttöinen perusvoide koko perheelle.

Kevyt perusvoide ihon kosteutukseen sekä ihonhoitoon  koko keholle, myös kasvoille sekä kaikenikäisille. Oivallinen  myös voidepesuihin ja meikin  poistoon.  Käyttökokemuksen perusteella sopii hyvin herkästi ihollaan reagoiville. Hajusteeton.

200g

8,50 (norm. 10,50€)

Wonderm AntiSepti sumute tai pullo 100 ml

Wonderm AntiSepti on antiseptinen liuos pienten haavojen ja ihovammojen desinfiointiin. Ei kirvele. Mukana ihoa hoitavaa pantenolia. Tuote on pakattu kätevään 100 ml suihkepulloon tai kaatopulloon. Wonderm AntiSepti on CE-merkitty lääkinnällinen laite ja se on valmistettu Suomessa.

100ml

4,50 (norm. 5,29€)

Puro Suoja kotimainen emulsiosilmätippa 10 ml

Puro™ Suoja on keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden oireiden ja vaurioiden hoitamiseen ja ehkäisemiseen tarkoitettu lipidi-mikroemulsio-silmätippa.

Silmien epämukavat kutinan, polttelun ja karheuden tuntemukset sekä näön sumeneminen johtuvat näistä vaurioista ja kyynelkalvon kunnollisen suojan puuttumisesta. Puro™ Suoja -mikroemulsio on suunniteltu
vaikuttamaan kaikkia kuivasilmäisyyttä ylläpitäviä päätekijöitä vastaan.

10ml

15,90 (norm. 18,93€)

Fiilus Arkeen 30 kpl (4 eri makua)

Fiilus Arkeen sisältää kahta maailman tutkituinta maitohappobakteeria (Bifidobacterium lactis ja Lactobacillus rhamnosus GG). Fiilus Arkeen -tuotesarja sopii koko perheelle.

Annostus: 1 purutabletti päivässä. 1 purutabletti sisältää 1 miljardia Bifidobacterium lactis ja 1 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria.

Laktoositon, gluteeniton ja maidoton valmiste. Makeutettu isomaltitolilla, mannitolilla, ksylitolilla ja sukraloosilla.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

30 kpl

11,90 (norm. 13,90€)

BevitaEye tai BevitaEye Pro silmätipat 20 x 0,5 ml

Kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmätipat kuiville silmille. BevitaEye on ihanteellinen päätetyötekijöille, ikääntyneille ja silmien kuivuuden oireista (roskan tunne, punoitus, silmien vuotaminen, polttava tunne) kärsiville. Valmiste sisältää natriumhyaluronaattia, joka lievittää ympäristötekijöistä, ilmastosta tai piilolinssien käytöstä johtuvaa silmien kuivuutta. Bevita eye lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti. Säilöntäaineeton.

20x0,5ml, 1450,00€/L

11,90€/12,90 (norm. 13,92-15,42€)

Apteq Biotiini Extra 5000 μg

Apteq Biotiini Extra on hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin suunniteltu vahva ja monipuolinen biotiinivalmiste. Biotiini Extra on Suomessa kehitetty, ainutlaatuinen vitamiini-, aminohappo- ja kasvisuuteyhdistelmä.

Apteq Biotiini Extra on helposti nieltävä pienikokoinen kapseli. Se on täysin kasvipohjainen eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Lisäksi Biotiini Extra on laktoositon, gluteeniton, soijaton, sokeriton sekä liivatteeton.

Annostus: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa.

60 kaps.

14,00 (norm. 16,59€)

Sebamed 1000 ml täyttöpussi (olive tai face&body)

Erittäin riittoisa pesuneste kasvoille ja vartalolle. Koostumus sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Normaalille iholle, myös herkälle ja ongelmaiholle. Koko perheelle!  Säilöntäaineeton.

Valittavana tutun pesunesteklassikon lisäksi oliiviöljyä sisältävä Olive-versio.

1000ml

16,90 (norm. 19,90€)

Nesteytys ratiopharm 10 poretablettia

Nesteytys ratiopharm –poretabletit sopivat käytettäväksi rankan urheilun tai muun runsaan hikoilun, kuten kuumeen tai helteen aiheuttamaan nestevajaukseen. Valmiste sopii myös ripulin aiheuttamaan nestevajeeseen. Poretabletti sisältää glukoosia ja suoloja. Raikas sitruunan maku.

Poretabletit ovat käteviä käyttää ja helppo ottaa mukaan. Poretabletti liukenee veteen ja valmiin liuoksen voi nauttia heti tai myöhemmin. Valmis liuos säilyy jääkaapissa 24 tuntia.

10 poretabl.

12 (norm. 14,57€)

Avene B-Protect SPF 50+, 30ml

Avène B-Protect on ihon sävyä tasoittava aurinkosuoja, joka antaa luonnollisen hehkun iholle ja jättää kauniin lopputuloksen. Kehitetty suojaamaan auringolta ja erityisesti ilmansaasteilta. Täysin uudenlainen moderni, kevyt maitomainen koostumus, joka ei tahraa. Kevyesti hajustettu.

Muuttuvan koostumuksensa takia mikro-kapseloidut pigmentit vapautuvat käytön yhteydessä. Tuotteen sävyttävä koostumus luo iholle parannellun lopputuloksen. Iho on virkeä, valoisa ja säteilevä.

30ml

14,50 (norm. 17,90€)

Otocur korvasuihke 30ml

Otocur on nestemäistä jojobavahaa sisältävä kotimainen valmiste korvakäytävätulehdusten ennaltaehkäisyyn. Valmiste sopii erityisesti henkilöille, joilla uinnin jälkeen korvakäytäviin jäävä vesi altistaa toistuville korvakäytävätulehduksille sekä kutiavista ja kuivista korvakäytävistä kärsiville.

30ml

15,50 (norm. 19,32€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA