Kuukauden tarjoukset

Minisun Monivitamiini Vahva 120tabl. ja Extra Vahva 90 tabl.

Minisun Monivitamiini Vahva sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Sopii erityisesti aktiivisen ihmisen päivittäiseen käyttöön. Tuote on laktoositon, liivatteeton ja soijaton.

Minisun Extra Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, joka sisältää 16 vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Extra Vahva monivitamiinissa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet kätevästi yhdessä nieltävässä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä reilun annoksen kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä.

Minisun Vahva ja Extra Vahva ovat markkinoiden ainoat monivitamiinit, jotka sisältävät mustikkauutetta.

120 / 90 tabl.

19,90 (norm. 23,00€)

Ceridal Lipolotion – ihoöljy 100 ml

Ceridal Lipolotion on todellinen koko kehon ihoöljy. Se sopii käytettäväksi päästä varpaisiin, niin lapsille kuin aikuisillekin. Lipolotion on täysin vedetön ja siten erittäin riittoisa. Se ei sisällä säilöntä- tai lisäaineita, emulgaattoreita, väriaineita tai hajusteita. Muodostaa hyvin ohuen, ihoa vahvistavan, hengittävän suojakalvon. Se levittyy helposti eikä jätä rasvaista pintaa. Ei lisää aknen tai finnien muodostumista. Riittävän kevyt myös karvoittuneelle alueelle. Käytetään kasvoille ja koko vartalolle.

100 ml

6,90 (norm. 8,15€)

Multivita Omegalive Strong 100 kaps.

Päiväannostukseltaan apteekin vahvin kalaöljykapseli.* Korkeasta omega-3-pitoisuudesta huolimatta kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä.

Multivita Omegalive Strongin sisältämät tärkeät omega-3-rasvahapot DHA ja EPA tukevat sydämen normaalia toimintaa ja lisäksi DHA edistää aivojen sekä näkökyvyn normaalina pysymistä. Edullinen vaikutus näkökyvylle ja aivoille saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta, ja sydämelle nautittaessa 250 mg DHA:ta ja EPA:a .

Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja sopii siksi käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa.

100 kaps.

19,90 (norm. 22,68€)

Minisun D3-vitamiini 50mikrog, 200 tabl (3 eri makua)

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti sisältää 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia ja sopii nuorille, aikuisille ja ikääntyville tehostettuun päivittäiseen käyttöön.

200 tabl.

22,90 (norm. 27,09€)

Maitohappobakteeri + B ratiopharm, 100 kaps.

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa sekä B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B3, B5, B6, B12). Tuote sopii lähes koko perheelle kouluikäisestä ylöspäin sekä raskaana oleville ja imettäville. Kouluikäisille lapsille ja vanhuksille, joille kapselin nieleminen voi olla vaikeaa, kapselin voi avata ja sisällön sekoittaa pieneen määrään nestettä tai ruokaa.

Pakkaus sisältää 100 kapselia.

100 kaps.

19,90 (norm. 24,17€)

Bepanthen SensiCalm emulsiovoide 50 g

Ehjälle iholle levitettävä Bepanthen SensiCalm emulsiovoide (entinen Anti-Exem Creme) on tarkoitettu ihoärsytysten aiheuttaman punoituksen ja kutinan lievittämiseen koko perheelle. Voiteella on sarveiskudosta uusiva ja kutinaa vähentävä vaikutus. Soveltuu hyvin mm. kuivan ihon, atooppisen ihottuman, ekseeman ja allergisten reaktioiden yhteydessä esiintyvien ihoärsytysoireiden hoitoon. Hyvin siedetty.

Kortisoniton, hajusteeton, emulgaattoriton, väriaineeton, säilöntäaineeton.

Käyttö

Levitä tarpeen mukaan ehjälle ärtyneelle iholle.

Vaikuttavat ainesosat

  • Dekspantenoli hoitaa ja uudistaa ihoa
  • Lipidilamellikoostumus, joka elvyttää ihoa, palauttaa sen kosteuden ja edistää parantumista

50g

16,50 (norm. 18,38€)

Betolvex Strong 1,25mg B12-vitamiini

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi.

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva B12-vitamiinivalmiste. B 12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja B1-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Foolihappo ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Nieltävä kapseli.

90 tabl.

24,00 (norm. 30,26€)

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 (5 erilaista)

Magnesiumsitraatti on hyvä ravintolisä urheilijoille ja liikkujille, sillä magnesium muun muassa antaa lihassoluille energiaa ja auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta. Sarjassa saatavilla uutuusmaku appelsiinin lisäksi Multivita Magnesiumsitraatti + B6 175 mg greippi sekä tietysti vanhat tutut Multivita Magnesiumsitraatti + B6 lime-sitruuna, greippi ja nieltävä tabletti. Kaikki Multivita Magnesiumsitraatti+B6-sarjan tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne sopivat myös vegaaneille.

80-90 tabl.

13,50 (norm. 15,73€)

Membrasin Vision Vitality Spray 17 ml

Membrasin Vision Vitality Spray® emulsiosuihke vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja kuivuuden tunnetta silmänympärysiholla. Suihke rauhoittaa ärtyneitä silmiä ja silmäluomia sekä kosteuttaa silmänympärysihoa. Mikroemulsion sisältämä tehoaine tyrniöljy levittyy kyynelnesteen pinnalle suojaten silmiä kuivumisen ja roskan tunteelta. Hyaluronaatti tukee kyynelnesteen vedensitomiskykyä ja suojaa soluvaurioilta. Membrasin Vision Vitality Spray® emulsiosuihke soveltuu herkille silmille ja jatkuvaan päivittäiseen käyttöön, myös piilolinssien ja silmämeikin kanssa.

Erikoisvalmisteista suihkepulloa voi käyttää missä asennossa tahansa. Membrasin Vision Vitality® Spray on Suomessa kehitetty ja valmistettu terveydenhuollon tuote, joka ei sisällä alkoholia, säilöntäaineita eikä eläinperäisiä aineita. Yhdessä pullossa noin 300 suihketta. Tuote säilyy avattuna 3 kuukautta.

Valmisteen koostumus

Tyrniöljy (0,4%), natriumhyaluronaatti (0,02%), glyseroli, polyoksietyleeni-sorbitaanimono-oleaatti, sorbitaani-mono-oleaatti, sitruunahappomonohydraatti, borax, kaliumkolridi, natriumkloridi, puhdistettu vesi

17ml

17,90 (norm. 20,42€)

Naso ja Naso Fresh seesamiöljy ratiopharm nenäsumute 10 ml

Seesamiöljyä sisältävä suihke kuiville nenän limakalvoille. Fresh sisältää myös raikasta eukalyptusöljyä. Valmistettu Suomessa. Säilöntäaineeton.

10ml

8,90 (norm. 10,81€)

Melatoniini Orion 1,9mg, 3 erilaista

Melatoniini Orion 1,9 mg on melatoniinitabletti, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniini Orion ei aiheuta tokkuraisuutta eikä riippuvuutta. Vaihtoehtoina ovat pitkävaikutteinen, nieltävä tai suussa hajoava tabletti.

Melatoniini on käpylisäkkeen tuottama, elimistössä luontaisesti esiintyvä hormoni, joka on yhteydessä vuorokausirytmin säätelyyn. Melatoniinin erittyminen on vähäistä päiväaikaan. Eritys lisääntyy pian pimeän tulon jälkeen, nousee huippuunsa yöllä ja vähenee aamua kohti.

Annostus: nukahtamisajan lyhentämiseen 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen klo 24. Aikaeron yksilöllisen vaikutuksen lievittämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Makeutettu ksylitolilla ja mannitolilla. Ei sisällä aromiaineita. Suussa hajoava tabletti voidaan ottaa ilman vettä.

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille tai raskaana oleville tai imettäville naisille.

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, liivatetta, soijaa, hiivaa, eläinperäisiä aineita, väriaineita tai aromiaineita.

90 - 100 tabl.

22,90 (norm. 26,78€)

Thealoz Duo silmätipat 10ml

Thealoz Duo kaksivaikutteiset silmätipat sopivat keskivaikean tai vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Thealoz Duo vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Silmätipat suojaavat silmän epiteelisoluja, kosteuttavat ja voitelevat silmiä sekä lisäävät kyynelkalvon paksuutta. Thealoz Duo on hypotoninen, fosfaatiton ja täysin säilytysaineeton valmiste, jota voi käyttää myös piilolinssien kanssa.

Thealoz Duon vaikuttavina aineina on on trehaloosi ja hyaluronihappo. Trehaloosi ylläpitää solujen kosteutta ja hyaluronihappo on voiteleva ja kosteuttava aine.

Annostus: 1 tippa kumpaankin silmään 4-6 kertaa vuorokaudessa. Liuos säilyy avattuna 3 kuukautta. Yhdestä pullosta saadaan noin 300 tippaa.

10ml

13,90 (norm. 16,90€)

Priorin Extra 180 kaps.

Priorin Extra vaikuttaa ravitsevasti hiusjuuriin, auttaa hiuksia uuteen kasvuun ja estää niiden ohenemista.
Priorin Extraan on lisätty biotiinia, pantoteenihappoa, hirssiuutetta ja L-kysteiiniä.

Sen sisältämää biotiinia nimitetään myös H-vitamiiniksi tai ihovitamiiniksi, koska se on elintärkeä hiusten ja ihon terveyden säilyttämisessä. Pantoteenihappo on B-ryhmän vitamiini. Hirssiuute on peräisin yhdestä vanhimmista viljelykasveista maailmassa. Se sisältää useita rasvahappoja kuten öljyhappoa ja linolihappoa sekä runsaasti kivennäisaineita. Kysteiini on rikkipitoinen aminohappo, joka on hiusten ja kynsien muodostumiselle tärkeän keratiinin rakenneosa.

Priorin Extraa pitäisi käyttää vähintään 3 kuukautta ja paras tulos ilmenee 6 kuukauden käytön jälkeen. Sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Laktoositon.

180 kaps.

79,00 (norm. 99,90€)

Paranix shampoo 200 ml (sis. täikampa)

Paranix shampoon kaksivaikutteinen koostumus kapseloi täit ja niiden munat, jolloin täit kuolevat tukehtumalla ja kuivumalla. Paranix shampoo on hyväntuoksuinen eikä se sisällä myrkyllisiä torjunta-aineita. Paranix shampoo sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.

Paranix shampoo levitetään kuiviin hiuksiin ja sen annetaan vaikuttaa 10 minuutin ajan. Tämän jälkeen hiukset vaahdotetaan, huuhdellaan huolellisesti ja kosteat hiukset kammataan täikammalla (sisältyy pakkaukseen). Toista käsittely 7 päivän kuluttua. 200 ml pullo riittää noin 8 käsittelyyn (riippuen hiusten pituudesta).

200ml

19,90 (norm. 27,72€)

Multivita Ascorbin Long 500 mg, 200 tabl.

Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Helposti nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Multivita Ascorbin Longin sisältämä C-vitamiini edistää elimistön normaalia vastutuskykyä, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa.
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. Sopii myös vegaaneille.

200 tabl.

18,90 (norm. 22,05€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA