Kuukauden tarjoukset

Betolvex 1 mg B12-vitamiini

Betolvex B12-vitamiinitabletti on tarkoitettu päivittäiseen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen. B12-vitamiini ylläpitää hermoston normaaleja toimintoja ja normaaleja psykologisia toimintoja.

150 tabl.

23,30 (norm. 30,02€)

Bepanthen Anti-Exem Creme 50 g

Bepanthen Anti-Exem Creme -voidetta käytetään ihottuman, ärtyneen ihon ja allergisten reaktioiden hoitoon. Voide lievittää kutinaa ja punoitusta sekä elvyttää ja korjaa sarveiskerrosta, mikä vähentää raapimisen tarvetta ja auttaa ihoa parantumaan.

Bepanthen Anti-Exem Cremen tärkeimmät aineosat ovat dekspantenoli, joka hoitaa ja uudistaa ihoa, ja patentoitu Derma Membrane Structure -koostumus, joka elvyttää ja korjaa sarveiskerrosta lipidilamellien avulla. Lisäksi voide sisältää kosteuttavia aineita, kuten glyseriinia ja luonnollisesti hoitavia lipidejä (keramideja).

Bepanthen Anti-Exem Creme ei sisällä kortisonia, väri- tai säilöntäaineita, hajusteita tai emulgaattoreita. Voide sopii koko perheelle, niin aikuisille, lapsille kuin vauvoillekin, ja sitä voidaan käyttää aina tarvittaessa. Sopii myös herkille ihoalueille kuten kasvoille.

50g

13,70 (norm. 18,24€)

Fiilus Arkeen 30 kaps.

Fiilus Arkeen purutabletti sisältää kahden bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Raikas ja pirteän makuinen purutabletti on sopiva tuote arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä. Saatavana myös nieltävä kapseli.

30 kpl

9,95 (norm. 13,80€)

VICHY NEOVADIOL ROSE PLATINUM HOITOVOIDE 50ml

Neovadiol Rose Platinium tarjoaa ratkaisun ikääntyvälle iholle. Ihosta tulee vahvempi, se saa elinvoimaisuutta, sekä hyvinvoivan roosan hehkun. Sen raikas koostumus isältää ravitsevaa karitevoita, mehiläisvahaa ja vahvistavaa kalsiumia, Vichy Thermal Spa -lähdevettä, sekä heleyttä antavia roosansävyisiä pigmenttejä. Koostumuksella on hienovarainen ruusun tuoksu.

50ml

39,00 (norm. 48,90€)

Aqualan-juhlapakkaus

Suositus Aqualan-sarjan perusvoiteet nyt samassa pakkauksessa edulliseen hintaan.

Rajoitettu erä.

4x30g

4,90 (norm. 13,30)

Minisun 50 mikrog. 200 tabl.

Minisun D-vitamiinivalmiste sisältää 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D-vitamiinia. Rasvaliukoinen D-vitamiini on tärkeä tekijä luun muodostumisen ja kalsium-fosforiaineenvaihdunnan kannalta. D-vitamiinilisää suositellaan erityisesti alle 3-vuotiaille sekä ikääntyville ja raskaana oleville. Pimeään vuodenaikaan D-vitamiinilisä on paikallaan muillekin.

Tuote on laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton ja liivatteeton. Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla.

200 tabl.

19,90 (norm. 27,09€)

Bevitaeye-silmätipat 20×0,5ml

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatin voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet lievittävät silmien kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. BevitaEye silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja ne soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Käyttöohje
Pakkaus sisältää 20 uudelleensuljettavaa pipettiä. Avatun pipetin sisältö on käytettävä 12 tunnin kuluessa pipetin avaamisesta. 1 tippa silmään tarpeen mukaan useitakin kertoja päivässä.

20x0,5ml

10,70 (norm. 14,31)

Multi-tabs Family 190 tabl.

Multi-tabs Family monivitamiini sopii aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille. Tabletit ovat pieniä ja helposti nieltäviä. Tuote on laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

Annostus: 1 tabletti päivässä

190 tabl.

18,95 (norm. 23,94€)

Biorion Strong 5mg 60 kaps

Monipuolinen vitamiini-hivenaine-kasviuute-aminohappovalmiste hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Biorion Strong kapselit sisältävät biotiinia, sinkkiä ja seleeniä, jotka edistävät hiusten kuntoa. Biorion Strong on entistä vahvempi biotiinin suhteen. Sopii mm. vaihdevuosien, stressin, laihdutuksen ja ikääntymisen yhteydeyteen. Kapseli sisältää myös rautaa, kuparia, E-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja sekä L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, gelatiiniton, hiivaton ja soijaton. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä

60 kaps

29,50 (norm. 39,50)

Scholl Gel Active -geelipohjalliset (everyday, work, sport)

Scholl Gel-active pohjalliset, jotka pehmittävät askeleitasi. 3 erilaista vaihtoehtoa: everyday, work tai sport -pohjallinen.

1 pari

17,50 (norm. 22,24)

Melatoniini Extra Vahva Ratiopharm 1,9 MG 100kpl

Nieltävä melatoniinivalmiste lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa, kun sitä otetaan vähintään 1 mg lähellä nukahtamisaikaa. Aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia melatoniini lievittää vähintään 0,5 mg:n annoksella, kun se otetaan lähellä nukahtamisaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

100 kpl

16,70 (norm. 20,96)

Calsorin 500 mg + D3 20 mikrog 130 tabl.

Edullinen kampanjapakkaus 130 tablettia!

Helposti nieltävä Calsorin 500 mg + D3 20 mikrog on laktoositon, gluteeniton ja hiivaton valmiste. Yksi tabletti sisältää 500 mg kalsiumia ja 20 µg D3-vitamiinia. Suositeltava vuorokausiannos aikuisille on 1–2 tablettia vuorokaudessa. Tabletissa on jakouurre, eli sen voi tarvittaessa puolittaa.

130 tabl.

14,85 (norm. 19,39€)

XL-S MEDICAL MAX STRENGTH painonhallintaan 120 tablettia

  • Vähentää kaloriensaantia tavallisimmista ravintoaineista: hiilihydraateista, sokerista ja rasvasta
  • Sisältää luonnollista yhdistelmää Clavitanolia™ joka estää näiden ravintoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä
  • Aktiiviaineet madaltavat verensokeria, jolloin makeanhimo vähenee ja verensokeri tasapainottuu
  • Kliinisesti todistettu teho ja hyvin siedetty valmiste
  • +33 % tehokkaampi painonpudotuksessa kuin XL-S Medical
  • Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton, ei liivatetta eikä muita eläinperäisiä ainesosia

120 tabl

74,90 (norm. 99,90)

A-Vita Plus -nenäsuihke 20 ml

A-vitamiinia ja dekspantenolia sisältävä nenän
limakalvoja kosteuttava ja hoitava nenäsuihke.

20 ml

10,90 (norm. 13,66)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA