Kuukauden tarjoukset

 

Bepanthen Eye -silmätipat, 20 x 0,5 ml

Kuivia, ärtyneitä ja väsyneitä silmiä kosteuttava silmätippa kätevissä kerta-annospipeteissä.

20 x 0,5 ml

12,90 (norm. 14,38€)

Physiomer -nenähuuhtelutuotteet, 3 erilaista

Physiomer tarjoaa helpon ja miellyttävän keinon hoitaa erilaisia nenävaivoja, kuten tukkoista, kutiavaa tai valuvaa nenää. Physiomer sisältää vain puhdasta mineraalirikasta merivettä ja sitä voi siksi käyttää päivittäin, niin aikuiset kuin lapsetkin. Physiomer puhdistaa hellävaraisesti nenän hengitystiet ja ehkäisee tulehduksia ja jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa.

3 erilaista tuotetta:

  • Baby mist – pienille vauvoille
  • Normal jet & spray – 2 suutinta eri tarpeisiin
  • Strong jet – voimakas suihku (esim.krooniseen tarpeeseen)

115ml/135ml/210ml

11,90 (norm. 13,80€)

A-vita plus -nenäsuihke, 20 ml

A-vitamiinia ja dekspantenolia sisältävä nenän limakalvoja kosteuttava ja hoitava suihke.

20 ml

11,90 (norm. 13,66€)

Bethover B12 + foolihappo 150 tabl.

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

1 tabletti sisältää:

B12-vitamiinia 1 mg
Foolihappoa 300 µg

150 tabl.

26,90 (norm. 31,40€)

Avène Rich ja extremely rich Compensating Cream, 50ml

1) Avène Rich Compensating Cream on erittäin hyvin imeytyvä, ravitseva hoitovoide kuivalle, normaalille ja pintakuivalle iholle. Parabeeniton voide sisältää E-vitamiinia, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, edistää solujen uusiutumista ja viivyttää ihon ikääntymistä ja juonteiden syntyä.

2) Avène Extremely Rich Compensating Cream on kosteuttava ja ravitseva hoitovoide erittäin kuivalle iholle. Parabeeniton voide sisältää ihoa ravitsevia ja sen rakennetta korjaavia kasviöljyjä sekä kosteuttavia ainesosia. Se suojaa kuivaa ihoa myös ulkoisilta ärsykkeiltä sekä ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä.

50ml

29,00 (norm. 35,15€)

Apobase-perusvoide 200g (creme tai oily creme)

Apobase Creme on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 30%. Suositellaan kuiviin taipeisiin ja kuiville käsille, ärtyneille ihoalueille, rintojen hoitoon imetysaikana, lasten ihonhoitoon ja atooppisen iho perusvoiteeksi.

Apobase Oily Creme on tehokkaasti kosteuttava ja kosteuden säilyttävä rasvainen emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii erittäin kuiville ja halkeileville ihoalueille koko vartalolle. Erinomainen suoja- ja yövoide. Hajusteeton, parabeeniton. Rasvapitoisuus 60%.

200g

10,90 (norm. 13,32€)

Posivil FluZink imeskelytabletti 40 kpl, kaksi makua

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja llieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja
nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa.
Imeskelytableteista voi valita kahden makuvaihtoehdon välillä;  veriappelsiini ja anis.

Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varmista valmisteen sopivuus itsellesi
apteekissa.

40

9,90 (norm. 12,13€)

Devisol 20 mikrog. 200 tabl.

DeviSol 20 mikrog on Suomen suosituin* D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. 100 ja 200 tabl.

*IQVIA MAT 9/2018

200 tabl

15,90 (norm. 18,90€)

Melatoniini Orion 1,9 mg, 100 tabl.

Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava melatoniinitabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag).  Nopeasti suussa hajoava neutraalinmakuinen valmiste on hammasystävällinen ja helppokäyttöinen, voit nauttia sen helposti ilman vettä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta, aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

100 tabl

22,90 (norm. 26,78€)

RelaTabs 60 purutabl.

Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri  Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

60 purutabl.

24,90 (norm. 29,09€)

MULTIVITA ASCORBIN LONG 500mg, 200 TABL.

Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Helposti nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia.

200 tabl.

18,90 (norm. 22,05€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA