Kuukauden tarjoukset

DEVISOL STRONG D-vitamiini 50 mikrog 200 purutablettia

Devisol Strong – Hyvin imeytyvä D3-vitamiini

Valmiste sopii erityisesti vähän ulkoileville, ikääntyneille ja henkilöille, joilla on suuri osteoporoosi- tai lonkkamurtumariski. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä edistää elimiston normaalia vastustuskykyä. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 50 mikrog. Sitruksen makuiset tabletit voit niellä, imeskellä tai pureskella. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Ravintolisä.

200 tabl

19,90 (norm. 27,09€)

Idoform 100 kaps.

Helposti nieltävä maitohappobakteerikapseli koko perheelle. Paljon tutkitut Lactobacillus ja Bifidobacterium -kannat päivittäiseen käyttöön, myös matkalle mukaan, antibioottikuurin ajaksi ja ruokavaliomuutosten yhteyteen. Kapselin kuori on kasviperäinen. Gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

100 kaps

19,90 (norm. 26,15€)

Multivita Plus 250 tabl. (kampanjakoko!)

Monivitamiini- ja hivenainetabletti erityisesti aikuisten ja ikääntyvien tarpeisiin. Multivita Plussassa on monipuolisesti vitamiineja ja hivenaineita, ja erityisesti siinä on näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, lihasten normaalia toimintaa edistävää magnesiumia sekä vastustuskykyä edistävää foolihappoa.

250 tabl

18,90 (norm. 24,86)

Priorin Extra 60 kaps.

Ravitsee hiusjuurta sisältäpäin ja auttaa hiuksia uuteen kasvuun. Valmiste sopii erityisesti naisille, joiden hiukset ovat harventuneet hormonien, stressin, huonon ruokavalion tai ikääntymisen seurauksena. Kapseleissa on biotiinia, joka vahvistaa hiuksia. Priorin extrassa on myös hirssin ja vehnänalkioöljyn luonnollisia ainesosia. Hiuksistasi tulee tuuheat, kiiltävät ja vahvat. Ravintolisä.

60 kaps

35 (norm. 42,30€)

Bethover B12-vitamiini 150 tabl

Vadelman makuinen runsaasti B12-vitamiinia sisältävä tabletti etenkin ikääntyville, kasvissyöjille ja vegaaneille. Bethover tabletin voi imeskellä, pureskella tai niellä. B12-vitamiini edistää hermoston hyvinvointia ja psykologisia toimintoja. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

150 tabl

27,90 (norm. 30,66€)

PREVALIN ALLERGY NENÄSUIHKE 20 ML

Nopeasti vaikuttava nenäsuihke allergiaoireisiin. Prevalin allergy inaktivoi allergeeneja, ehkäisee allergiaoireita sekä puhdistaa nenän limakalvoja. Nenäsuihke muodostaa ohuen geelimäisen kerroksen nenän limakalvolle, joka estää allergeenien pääsyn limakalvolle. Prevalin vaikuttaa nopeasti ja paikallisesti, se ei väsytä, eikä ärsytä limakalvoja. Sopii myös raskaana oleville ja imettäville, urheilijoille, vegaaneille sekä pitkäaikaiseen käyttöön. Aromina viherminttuöljy.

20ml

12,90 (norm. 16,10€)

Ophtim Eye Day&Night – yhdistelmäpakkaus

Tehokosteuttavat päivätipat ja suojaavat yötipat kuivien ja ärtyneiden silmien kostutukseen. Sopivat ihanteellisesti kuivan huoneilman, auringon, meriveden, katupölyn, pakkasen, tuulen tai pitkään jatkuneen tietokoneen käytön kuivattamille silmille sekä silloin, jos käytät silmiä kuivattavaa lääkitystä. Yöksi tarkoitettujen silmätippojen paksumpi koostumus on ihanteellinen erityisesti yökäytössä. Silmätipat sisältävät natriumhyaluronaattia (päivätipat 0,2%, yötipat 0,4%), joka kosteuttaa ja voitelee silmän pintaa. Soveltuu käytettäväksi kaikkien piilolinssien kanssa. Säilöntäaineeton koostumus uudelleen suljettavissa pipeteissä.

30x0,5ml

13,90 (norm. 17,25€)

DeviSol 20 mikrog. 200 tabl.

Sitruksen makuiset pienet D-vitamiinitabletit voi niellä, imeskellä tai pureskella. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Ravintolisä.

200 tabl

14,90 (norm. 18,90€)

Melatoniini Orion 1,9 mg, 100 tabl.

Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava melatoniinitabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag).  Nopeasti suussa hajoava neutraalinmakuinen valmiste on hammasystävällinen ja helppokäyttöinen, voit nauttia sen helposti ilman vettä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta, aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

100 tabl

19,90 (norm. 26,25€)

Magnecit 200 tablettia

MagneCit on ravintolisä, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä B6-vitamiinia. Näiden kahden etuja ovat:

  • Kidevedettömällä magnesiumsitraatilla on suurin liukoisuus orgaanisista magnesiumsuoloista.
  • B6-vitamiini tehostaa magnesiumin soluunottoa.
  • B6-vitamiinin vähäinen saanti lisää magnesiumin erittymistä virtsaan.

Annostus:

MagneCitin vuorokausiannos on 2 tablettia. Annos suositellaan jakamaan kahteen ajankohtaan imeytymi­sen optimoimi­seksi. Vuorokausi­annos sisältää:

  • Magnesiumia 300 mg
  • B6-vitamiinia (pyridoksiini) 3 mg

200 tablettia

15,90 (norm. 20,96€)

Aqualan-juhlapakkaus

Suositus Aqualan-sarjan perusvoiteet nyt samassa pakkauksessa edulliseen hintaan.

Rajoitettu erä.

4x30g

4,90 (norm. 13,30)

Priorin Extra 180 kaps.

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Priorin Extra soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

 

180 kaps.

85,00 (norm. 99,50€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA