Kuukauden tarjoukset

Calcifit -tuotteet -15% (3 erilaista)

Calcifit Active on uusi ravintolisä luuston ja lihasten hyvinvointiin. Calcifit Active ei sisällä eläinperäisiä aineita, joten se sopii myös vegaaneille.
Annostelu: 1-2 tablettia vuorokaudessa
1 tabletti sisältää: Kalsium 400 mg, magnesium 175 mg, kupari 450 µg, mangaani 1.15 mg, C-vitamiini 37.5 mg

Calcifit Vital on ravintolisä luuston ja lihasten hyvinvointiin sekä foolihapon tarpeeseen esimerkiksi raskauden aikana.
Annostelu: 1-2 tablettia vuorokaudessa
1 tabletti sisältää: Kalsium 450 mg, D3-vitamiini 5 µg, foolihappo 200 µg

Calcifit Tasty on kalsiumia ja D-vitamiinia sisältävä sokeriton omenan ja mustaherukanmakuinen purutabletti.
Annostelu: 1 tabletti vuorokaudessa
1 tabletti sisältää: Kalsium 500 mg, D3-vitamin 20 µg

120 tabl.

-15 % (norm. 23,90€)

Melatoniini Orion 1,9 mg (3 erilaista)

Melatoniini on käpylisäkkeen tuottama, elimistössä luontaisesti esiintyvä hormoni, joka on yhteydessä vuorokausirytmin säätelyyn. Melatoniinin erittyminen on vähäistä päiväaikaan. Eritys lisääntyy pian pimeän tulon jälkeen, nousee huippuunsa yöllä ja vähenee aamua kohti.

Melatoniini Orion on melatoniinituote, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniini Orion ei aiheuta tokkuraisuutta eikä riippuvuutta.

Tarjoukseen kuuluvat:
– Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava tabletti 100 kpl
– Melatoniini Orion 1,9 mg nieltävä tabletti  100 kpl
– Melatoniini Orion 1,9 mg pitkävaikutteinen tabletti 90 kpl

Annostus:
Nukahtamisajan lyhentämiseen 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen klo 24.

90 - 100 kpl

21,90 (norm. 26,78€)

Apobase perusvoiteet; lotion, creme ja oily creme 250g

Apobase Lotion on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä kevyt emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Sisältää vain muutamia, tarkoin valittuja ja puhtaita raaka-aineita. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 20%.

Apobase Creme on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 30%.

Apobase Oily Creme on kosteuttava ja kosteuden säilyttävä kevyt emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Sisältää vain muutamia, tarkoin valittuja ja puhtaita raaka-aineita. Hajusteeton. Rasvapitoisuus 60%.

 

250g

9,90 (norm. 13,32)

Bepanthen Eye silmätipat 10 ml

Bepanthen Eye silmätipat kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille, joiden oireina ovat muun muassa kuivuuden, roskan ja hiekan tunne, kutina, vetistely, silmien väsyminen ja näön vaihtelu. Bepanthen Eye silmätipat levittyvät helposti silmän pinnalle ja lievittävät heti oireita tuntuvasti. Silmätipat kosteuttavat sumentamatta näköä.

Silmätipat sisältävät hyaluronihappoa ja dekspantenolia. Säilöntäaineettomina ne sopivat myös piilolinssien käyttäjille. Avattu pullo säilyy käyttökelpoisena 12 kuukautta!

Tippoja laitetaan silmään 4-6 kertaa päivässä tai useammin tarpeen mukaan.

10ml, 1 l = 1 584,00 €

15,90 (norm. 17,23)

Minisun Monivitamiini Vahva 120tabl.

Minisun Monivitamiini Vahva sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Sopii erityisesti aktiivisen ihmisen päivittäiseen käyttöön. Tuote on laktoositon, liivatteeton ja soijaton.

120 tabl.

18,90 (norm. 23,00€)

Bevitaeye-silmätipat 20×0,5ml

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatin voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet lievittävät silmien kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. BevitaEye silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja ne soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Käyttöohje
Pakkaus sisältää 20 uudelleensuljettavaa pipettiä. Avatun pipetin sisältö on käytettävä 12 tunnin kuluessa pipetin avaamisesta. 1 tippa silmään tarpeen mukaan useitakin kertoja päivässä.

20x0,5ml

11,90 (norm. 14,67€)

Physiomer -nenähuuhtelutuotteet, 3 erilaista

Physiomer tarjoaa helpon ja miellyttävän keinon hoitaa erilaisia nenävaivoja, kuten tukkoista, kutiavaa tai valuvaa nenää. Physiomer sisältää vain puhdasta mineraalirikasta merivettä ja sitä voi siksi käyttää päivittäin, niin aikuiset kuin lapsetkin. Physiomer puhdistaa hellävaraisesti nenän hengitystiet ja ehkäisee tulehduksia ja jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa.

3 erilaista tuotetta:

  • Baby mist – pienille vauvoille
  • Normal jet & spray – 2 suutinta eri tarpeisiin
  • Strong jet – voimakas suihku (esim.krooniseen tarpeeseen)

115ml/135ml/210ml

11,90 (norm. 13,80€)

MAITOHAPPOBAKTEERI+B RATIOPHARM 100 KAPS.

Kuusi maitohappobakteerikantaa ja kuusi B-vitamiinia ylläptämään vastustuskykyäsi. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön tai kuurina käytettäväksi esimerkiksi matkan ajan. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja soijaton. Ravintolisä.

Käyttö: 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit avata kapselin ja sekoittaa sisällön pieneen määrään nestettä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

100 kaps.

18,90 (norm. 23,71€)

Bethover B12 + foolihappo 150 tabl.

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

1 tabletti sisältää:

B12-vitamiinia 1 mg
Foolihappoa 300 µg

150 tabl.

25,90 (norm. 31,40€)

A-Vita Hydra+ nenäsuihke 20 ml

A-Vita Hydra+ nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän limakalvojen pintakerrosta. Voidaan käyttää limakalvojen kuivuuteen ja/tai surkastumiseen sekä nenän ja sivuonteloiden saurauksien tukihoitona. Kuivan nenän oireita voi aiheuttaa esim. nenää avaavat lääkesumutteet.

Sisältää dekspantenolia ja hyaluronihappoa.

10ml, 730,50€/L

12,90 (norm. 15,89€)

Devisol 20 mikrog. 200 tabl.

Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

200 tabl

15,90 (norm. 18,90€)

SB12 suuvedet 500 ml -15%

SB12 on suuvesi, joka antaa varman pitkäaikaissuojan hengityksen pahaa hajua vastaan. Vaikutusaika 12 tuntia. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että SB12 suuvesi neutraloi ne aineet ja prosessit, joista hengityksen pahanhajuisuus johtuu. Mieto mintun ja mentolin maku.

Pahanhajuinen hengitys (halitoosi) on hyvin tavallinen ongelma, jota esiintyy lähes kaikilla. Sen syynä ovat bakteerit joita on suuontelossa, hammasväleissä ja kielen takaosan päällä. Hengityksen pahanhajuisuuden aiheuttaja on siis lähes aina itse suuontelossa.

Nestettä purskutetaan ja kurlataan suussa noin minuutin ajan, jonka jälkeen syljetään pois. Sisältää fluoria. Tuotetta ei saa antaa alle 8-vuotiaille lapsille.

500ml, 38,86€/L

-15 % (norm. 21,78€)

Posivil Fluzink 40 imeskelytablettia, 3 eri makua

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Posivil FluZink sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Aikusille ja yli 12-vuotiaille lapsille: Yksi imeskelytabletti joka toinen tunti. Riittävä vuorokausiannos on 8 imeskelytablettia eli 80 mg sinkkiä vuorokaudessa. Jos oireet eivät lievity 10 päivän aikana, ota yhteys lääkäriin. CE-merkitty valmiste.

3 eri makua: anis, veriappelsiini ja uutuusmaku sitruuna-lakritsi.

40 imeskelytabl.

9,90 (norm. 12,13€)

Apteq Crampex magnesium +B-vitamiini 120 tabl.

Apteq Crampex on uusi ainutlaatuinen, vahva ja turvallinen yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittua B-vitamiinikompleksia (B12 – B9 – B6 – B2 – B1).3 Crampexin kaksitehoinen koostumus vaikuttaa lihaksiston lisäksi hermostoon ja tekee siitä näin tehokkaamman kuin perinteisesti kramppeihin käytetyt pelkät magnesiumvalmisteet.

  • Magnesiumsitraatti edistää lihaksien ja hermoston normaalia toimintaa
  • B-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa

120 tabl.

11,90 (norm. 14,29€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA