Kuukauden tarjoukset

 

Bevitaeye-silmätipat 20×0,5ml

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatin voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet lievittävät silmien kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. BevitaEye silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja ne soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Käyttöohje
Pakkaus sisältää 20 uudelleensuljettavaa pipettiä. Avatun pipetin sisältö on käytettävä 12 tunnin kuluessa pipetin avaamisesta. 1 tippa silmään tarpeen mukaan useitakin kertoja päivässä.

20x0,5ml

10,70 (norm. 14,31€)

Multivita Plus 200 tabl.

Monivitamiini -ja hivenainevalmiste aikuisille. Yhdessä tabletissa kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet. Monipuolinen koostumus. Valmisteeseen on lisätty mm. näkökyvylle ja iholle tärkeää A-vitamiinia, foolihappoa ja lihaksille ja hermostolle tärkeää magnesiumia. Sisältää myös C- ja D3-vitamiinia. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

200 tabl.

19,90 (norm. 24,86€)

MAITOHAPPOBAKTEERI+B RATIOPHARM 100 KAPS.

Kuusi maitohappobakteerikantaa ja kuusi B-vitamiinia ylläptämään vastustuskykyäsi. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön tai kuurina käytettäväksi esimerkiksi matkan ajan. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja soijaton. Ravintolisä.

Käyttö: 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit avata kapselin ja sekoittaa sisällön pieneen määrään nestettä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

100 kaps.

17,65 (norm. 22,05€)

RelaDrops ja RelaDrops +D3, 10ml

Maitohappobakteeritippa, kaksi vaihtoehtoa:

Rela Tipat + D ylläpitää vastustuskykyä ja turvaa lasten tarvitseman D3-vitamiinin saannin. Valmiste sisältää muista Rela-tuotteista tuttuja ja hyvin tutkittuja Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteereita sekä hyvin imeytyvää D3-vitamiinia pienelle lapselle ja vauvalle sopivassa muodossa. D3-vitamiinivalmisteiden käyttöä suositellaan lapsille ja nuorille Suomessa ympäri vuoden*

Rela Tipat sopivat vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja. Valmistetta voi turvallisesti käyttää myös vastasyntyneille. Valmisteen öljyseos on todettu hyvin siedetyksi.

10ml

17,65 (norm. 20,79–22,89€)

GLUKOSAMIINI STRONG 800MG 120tabl.

Kasvipohjainen glukosamiinivalmiste aikuisille. Glukosamiini on nivelrustoa voiteleva ja nivelen elastisuutta ja paineenkestoa ylläpitävä aine. Glukosamiini Strong tabletti on pienikokoinen, päällystetty ja jakourteellinen, ja se on helppo niellä. Glukosamiini on peräisin Aspergillus niger -sienestä, ja tuote sopii myös kala- tai äyriäisallergiasta kärsiville. Valmiste ei sisällä eläinperäisiä aineita. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

120tabl.

18,50 (norm. 23,10€)

Kaikista Avène Hydrance -tuotteista -15%

Avène Hydrance Optimale -tuotteet antavat pintakuivalle iholle pitkäaikaista kosteutusta. Ne soveltuvat myös herkälle ja kuivalle sekä normaalille ja sekaiholle.

-15 %

Priorin Extra 180 kaps.

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.

Priorin Extra soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

 

180 kaps.

85,00 (norm. 99,50€)

Betolvex 1 mg B12-vitamiini 150 tabl.

Betolvex B12-vitamiinitabletti on tarkoitettu päivittäiseen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen. B12-vitamiini ylläpitää hermoston normaaleja toimintoja ja normaaleja psykologisia toimintoja.

150 tabl.

23,35 (norm. 29,20€)

Melatoniini Orion 1,9 mg, 100 tabl.

Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava melatoniinitabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag).  Nopeasti suussa hajoava neutraalinmakuinen valmiste on hammasystävällinen ja helppokäyttöinen, voit nauttia sen helposti ilman vettä. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä liivatetta, aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

100 tabl

19,90 (norm. 26,25€)

Paranix shampoo 200 ml (sis. täikampa)

Paranix shampoon kaksivaikutteinen koostumus kapseloi täit ja niiden munat, jolloin täit kuolevat tukehtumalla ja kuivumalla. Paranix shampoo on hyväntuoksuinen eikä se sisällä myrkyllisiä torjunta-aineita. Paranix shampoo sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.

Paranix shampoo levitetään kuiviin hiuksiin ja sen annetaan vaikuttaa 10 minuutin ajan. Tämän jälkeen hiukset vaahdotetaan, huuhdellaan huolellisesti ja kosteat hiukset kammataan täikammalla (sisältyy pakkaukseen). Toista käsittely 7 päivän kuluttua. 200 ml pullo riittää noin 8 käsittelyyn (riippuen hiusten pituudesta).

200ml

20,80 (norm. 27,70€)

Minisun D-vitamiini 20 mikrog., 3 eri makua

D-vitamiinia sisältävä purutabletti. Makuvaihtoehtoina neutraali, metsämansikka ja villivadelma.

D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Uusien suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille. Minisun sopii koko perheelle, ja se on helppo pureskella, imeskellä tai niellä.

200 tabl.

14,80 (norm. 18,48€)

Magnecit 100 + 20 tabl

Magnecit – Kotimainen, tehokkaasti imeytyvää magnesiumsitraattia sisältävä magnesiumvalmiste, joka sisältää lisäksi B6-vitamiinia. Helposti imeytyvä magnesiumsitraatti aktiiviliikkujille, urheilijoille, ikääntyville, lihaskramppeihin ja suonenvetoihin. Purutabletti on hyvin imeytyvä ravintolisä erityisesti kuntoilijoille ja urheilijoille, fyysistä työtä tekeville sekä kaikille krampeista ja suonenvedosta kärsiville.

100+20 tabl.

11,75 (norm. 14,68€)

Avène Soothing Eye Contour Cream 10 ml

Avène Soothing Eye Contour Cream on hajustamaton, rauhoittava silmänympärysvoide herkälle ja jopa ärtyneelle silmänympärysiholle. Voide sopii hyvin myös atooppisesta ihottumasta kärsiville, sillä se lievittää tehokkaasti kutinaa, punoitusta, turvotusta sekä kiristävää tunnetta silmänympäryksillä ja luomilla. Kevyehkö, hyvin imeytyvä koostumus. HAJUSTEETON. Tuotteella on Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

10 ml

17,90 (norm. 22,36€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA