Kuukauden tarjoukset

Nutridrink Protein 4x200ml

Nutridrink Protein on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita.Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla proteiinin ja energian tarve on lisäänyt kuten esim. ikääntyneille, palovammapotilaille ja vajaa-ravitsemustilasta kärsiville. Sopii myös postoperatiiviseen käyttöön.

KÄYTTÖ
Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Kahvin- tai kaakaon-makuinen juoma maistuu myös lämmitettynä. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna.
ANNOSTUS
Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan 1–3 pulloa/vrk. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen 3–6 -vuotiaille

4x200ml

8,90 (norm. 10,49€)

Apteq Biotiini Extra 5000 μg

Apteq Biotiini Extra on hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin suunniteltu vahva ja monipuolinen biotiinivalmiste. Biotiini Extra on Suomessa kehitetty, ainutlaatuinen vitamiini-, aminohappo- ja kasvisuuteyhdistelmä.

Apteq Biotiini Extra on helposti nieltävä pienikokoinen kapseli. Se on täysin kasvipohjainen eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Lisäksi Biotiini Extra on laktoositon, gluteeniton, soijaton, sokeriton sekä liivatteeton.

Annostus: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa.

60 kaps.

14,00 (norm. 16,59€)

APTEEKKI MagneFORCE + B6 90 tabl.

Magnesium osallistuu lihasten ja hermoston normaaliin toimintaan. B6-vitamiini osallistuu hermoston normaaliin toimintaan. Magnesium hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa.

1 tabletti sisältää 150 mg magnesiumia ja 1,5 mg B6-vitamiinia. Annostus: 1-2 tablettia päivässä. Tabletti pureskellaan. Sitruksenmakuinen. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

90 tabl.

11,00 (norm. 14,24€)

KarpaLact Strong 60 kaps.

KarpaLact-tuotteen sisältämä kliinisesti tutkittu Cran-Max®-karpalouute vaikuttaa kehossasi pitkäkestoisesti. Se säilyttää aktiivisuutensa ruuansultauksen jälkeen ja esiintyy virtsassa vielä 12 tunnin ajan uutteen nauttimisesta.

Tuotteeseen yhdistetyt vahvat ja tutkitut maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja. Hyvinvoivat suolistobakteerit vievät kasvutilaa epäedullisilta bakteereilta.  Tuote sopii sekä kuuriluontoiseen tai tarpeen mukaan pitkäaikaiseen säännölliseen käyttöön.

60 kaps.

23,90 (norm. 28,31€)

Avene Sport fluid SPF 50+

Avène Sport fluid 50+ on erittäin veden- ja hikoilunkestävä. Kehitetty suojaamaan auringolta erityisesti erilaisten urheilusuoritusten aikana. Sopii erinomaisesti aktiivisille naisille ja miehille. Koostumus on ohut, virkistävä, lähes öljytön eikä tahraa. Kevyesti hajustettu.

100ml

19,75 (norm. 24,70€)

Melatoniini Orion 1,9 mg (3 erilaista)

Melatoniini Orion on melatoniinituote, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniini Orion ei aiheuta tokkuraisuutta eikä riippuvuutta.

Tarjoukseen kuuluvat:
– Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava tabletti 100 kpl
– Melatoniini Orion 1,9 mg nieltävä tabletti  100 kpl
– Melatoniini Orion 1,9 mg pitkävaikutteinen tabletti 90 kpl

Annostus:
Nukahtamisajan lyhentämiseen 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen klo 24.

90 - 100 kpl

22,50 (norm. 26,78€)

Bevitaeye-silmätipat 20×0,5ml

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatin voitelevat, kosteuttavat ja suojaavat ominaisuudet lievittävät silmien kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on pitkäkestoinen. BevitaEye silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja ne soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Käyttöohje
Pakkaus sisältää 20 uudelleensuljettavaa pipettiä. Avatun pipetin sisältö on käytettävä 12 tunnin kuluessa pipetin avaamisesta. 1 tippa silmään tarpeen mukaan useitakin kertoja päivässä.

20x0,5ml

11,50 (norm. 13,92€)

Betolvex Strong 1,25mg B12-vitamiini

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste muistin ja jaksamisen tueksi.

Kun haluat varmistaa maksimaalisen tuen muistille ja jaksamiselle, valintasi on Betolvex Strong. Siinä on 1 250 mikrogrammaa B12-vitamiinia. Sen lisäksi siinä on 400 mikrogrammaa jaksamisessa auttavaa foolihappoa sekä B1-, B3-, B6- ja B7-vitamiineja. Pienikokoinen, nieltävä tabletti. Ravintolisä.

90 tabl.

24,00 (norm. 30,26€)

Aqualan L perusvoide 200 g

Aqualan L on kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Se on helposti voideltava ja hyvin imeytyvä. Aqualan L sopii hyvin allergisille ja herkkäihoisille. Sopii kasvoille sekä esimerkiksi meikin poistoon tai ihon puhdistukseen, vartalon kosteusvoiteeksi ja pesuvoiteeksi.

200 g

6,95 (norm. 10,50€)

Sebamed 1000 ml täyttöpussi (olive tai face&body)

Sebamed pesuneste on tarkoitettu normaalille ja rasvaiselle iholle. Sopii koko perheen käytettäväksi kasvoille ja vartalolle, myös intiimipesuun. Pesuneste puhdistaa tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Sopii myös erilaisten ihosairauksien hoidon tueksi, kuten akne- ja psoriasisiholle sekä atoopikoille.

Sebamed pesuneste sisältää uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, runsaasti kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne. pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Säilöntäaineeton.

1000ml

16,50 (norm. 19,90€)

Nesteytys ratiopharm 10 poretablettia

Nesteytys ratiopharm –poretabletit sopivat käytettäväksi rankan urheilun tai muun runsaan hikoilun, kuten kuumeen tai helteen aiheuttamaan nestevajaukseen. Valmiste sopii myös ripulin aiheuttamaan nestevajeeseen. Poretabletti sisältää glukoosia ja suoloja. Raikas sitruunan maku.

Poretabletit ovat käteviä käyttää ja helppo ottaa mukaan. Poretabletti liukenee veteen ja valmiin liuoksen voi nauttia heti tai myöhemmin. Valmis liuos säilyy jääkaapissa 24 tuntia.

10 poretabl.

11,50 (norm. 14,57€)

RelaTabs 60 purutabl.

Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri  Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

60 purutabl.

22,00 (norm. 26,32€)

Bepanthen Anti-Exem Creme 50 g

Bepanthen Anti-Exem Creme -voidetta käytetään ihottuman, ärtyneen ihon ja allergisten reaktioiden hoitoon. Voide lievittää kutinaa ja punoitusta sekä elvyttää ja korjaa sarveiskerrosta, mikä vähentää raapimisen tarvetta ja auttaa ihoa parantumaan.

Bepanthen Anti-Exem Cremen tärkeimmät aineosat ovat dekspantenoli, joka hoitaa ja uudistaa ihoa, ja patentoitu Derma Membrane Structure -koostumus, joka elvyttää ja korjaa sarveiskerrosta lipidilamellien avulla. Lisäksi voide sisältää kosteuttavia aineita, kuten glyseriinia ja luonnollisesti hoitavia lipidejä (keramideja).

Bepanthen Anti-Exem Creme ei sisällä kortisonia, väri- tai säilöntäaineita, hajusteita tai emulgaattoreita. Voide sopii koko perheelle, niin aikuisille, lapsille kuin vauvoillekin, ja sitä voidaan käyttää aina tarvittaessa. Sopii myös herkille ihoalueille kuten kasvoille.

50g

16,50 (norm. 18,38€)

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA APTEEKISTA